Då var det klart. Då var det på allvar.

Nu är det på allvar, min anställning har upphört som jag haft sedan 6.5 år tillbaka. Det känns... konstigt. Och ledsamt. Ledsamt att inte träffa arbetskamraterna, att ha ett jobb att gå till, en trygghet. Ekonomisk trygghet. Nu är man utkastad i det kalla Sverige, även bokstavligen (det är fan snorkallt ute). Sambons anställning upphör i slutet av oktober, så det blir verkligen en omställning.

Pga situationen vi hamnat i så ligger bloggen som sagt på is, det händer inte så mycket i lägenheten. Men det har uppdaterats med en sak som ni kan se i detta inlägg. :-)

En väldigt tråkig, men kanske nödvändig, åtgärd för att hålla ekonomin stabil är att lägenheten kommer att säljas. Vi håller på och letar lite efter billigare boende just nu. I veckan ska vi titta på en hyreslägenhet som verkar intressant. Även om det skulle bli en bostadsrätt vi hamnar i, så blir det inget pysslande. Ekonomin ska stramas upp och det kommer inte finnas/lämnas utrymme för några utsvävningar.


Nu är äntligen garderobssystemet helt klart, lagom tills man ska leta ny lägenhet.


Tyget inhandlades för över 1 år sedan! Men inte förrens nu har det sytts och hängts upp. Det var sambons uppgift att fixa det, så skäll inte på Hugo. ;-)
Riktigt fint tyg, dock ej struket. Stryka är faktiskt inget jag varken orkar eller bryr mig så mycket om. Jag har strukit en skjorta en gång i mitt liv och det var inför studenten. Det finns annat att lägga tid på. :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det var tråkigt att höra:/ hoppas på att du kommer fortsatta med ditt inredningsbloggande när det tillåts, du har haft så många härliga och inspirerande inlägg! All lycka till i framtiden till er:)

2009-10-03 @ 11:44:38
URL: http://greenrealm.se/blogg/
Postat av: Benita

Sjukt snygg hall! :-)

2009-10-03 @ 16:22:56
URL: http://lantligtforalskad.blogspot.com
Postat av: Sophia

Fy fan vad tråkigt för er :( Hoppas ni hittar en annan mysig lägenhet och att ni får jobb snart.

2009-10-04 @ 09:02:10
URL: http://phialia.devote.se
Postat av: Jennie

Vad tråkigt med jobbet och att ni måste sälja er fina lägenhet.Vill tacka för din fina beskrivning av hur man gör en random light. Jag lyckades göra en egen! Jag är grymt stolt :-)

Det är tack vare dig.

2009-10-04 @ 21:44:05
Postat av: Hanna

Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

2009-10-04 @ 22:28:28
URL: http://haneys.blogg.se/
Postat av: Jerry

Tack för ert stöd. Det löser sig nog, men nu får vi strama åt tills det har löst sig med jobb.Jennie: Stolt ska du vara! Det är så tidskrävande. Det var så lite så, kul att inspirera och vara till nytta.

2009-10-06 @ 02:44:12
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är krångligt och tidskrävande men väldigt roligt när man får till det:) Pröva att söka på popart tutorials på google, det va så jag började. Om man kan använda 'pen tool' i photoshop så är man en bra bit på vägen dock! Ha det bra och lycka till med att hitta en lägenhet som passar!

2009-10-06 @ 14:33:09
URL: http://greenrealm.se/blogg/
Postat av: linda

Men GUD vad tråkigt, detta var det hemskaste jag läst på länge! Jag har följt din blogg slaviskt hur länge som helst och har verkligen saknat uppdateringarna.. Så måste ni sälja pärlan! Ush vad jag lider med er! :( Lycka till, verkligen!

2009-10-06 @ 22:09:15
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Oj!

Ibland kommer livet i kapp en..

Trist!Fint blev det i allafall med tyget och belysningen mm mm...Maliin

2009-10-11 @ 16:14:16
URL: http://www.qreate.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback