Inledning & info!

Nu ger jag mig in i bloggosfären. Detta är mitt absolut första inlägg.

2007-10-02:

Anledningen till att jag startar denna är en kommande renovering och flytt till en ny lägenhet. Tänkte att det kunde vara kul att dokumentera hela processen med text och bilder, från den sunkiga lägenhet den är nu till den fräscha och personliga lägenhet den ska bli. Tanken är att det ska delas med av motgångar, misstag, tips (man lär sig av sina misstag), tankesätt och självklart färdiga resultat.

Budgeten är inte jättehög, men fantasin flödar! Nästan för mycket - för alla ideér till färger, kombinationer, kontraster, mönster kommer inte att få plats att förverkligas i nya bostaden. Ledorden är enkelt, stilrent, snygga motiv/mönster, personligt!

Utgångsobjektet är två bostadsrätter, varav en 1:a och en 2:a. Föreningen ska slå ihop dessa till en 4 r.o.k. om 101 kvm. En ritning kommer att läggas upp här inom kort (se Ritning), där kan ni beskåda hur utformningen är och kommer att bli! Lägenheten ligger på våning 7/7 i ett bostadsrättshus, högst upp i "stan"! Nuvarande bostad ligger precis under, det blir en tämligen smidig flytt av bohag alltså. Flytten sker 1 dec (2007), men tillgång till objektet får vi snart. Förhoppningsvis hinner vi bli klara med de viktigaste detaljerna innan dess. Förväntansfull!

Bor för nuvarande i 2 r.o.k. om 61 kvm med min sambo och två hundar. Nuvarande bostaden renoverade vi tillsammans. Vi gav oss i kast med det projektet utan tidigare erfarenhet av renovering, och det resulterade i vad ni kan se på bilder här nedan.


Hoppas att Du finner bloggen intressant, är till underhållning och kanske inspiration t.o.m.


Nuvarande 2:a...

Vardagsrummet; mönstertapet målad röd och silhuetter av snowboardåkare i svart. Resten av väggarna mattsvarta. Gardinerna består av röda och svarta paneler. Soffan och bordet är nyligen inköpta och passar därför inte in.
image1

Sovrummet; flockad tapet med kul mönster, nytt golv.
image2

Kök; svart tapet med flockade gråa prickar, alla köksluckor/dörrar målade i samma gråa nyans, nytt golv. Och där står gamla soffan, som hundarna ska få ta över i nya lägenheten (se Hund- & läsrum). :-)
image3

Kommentarer
Postat av: Sara

Va roligt att du ska dokumentera allt. :D

2007-10-02 @ 23:55:50
URL: http://pansar.info.se
Postat av: Anna-Lena Hulthén

Hej!

Letar med ljus och lykta efter en knallröd tapet med häftig struktur.

Vad heter tapeten ni målat röd och var kan man hitta

silhuetter av snowboardåkaren?mvh

/Anna-Lena Hulthén

2011-02-26 @ 15:10:14
Postat av: Rob

http://www.rusta.se/tapet_space_rod_monstr_str_p20401283.htmlTAPET SPACE RÖD MÖNSTR STR

Tapet i non-woven med rött mönster ton i ton. Använd vävlim och stryk limmet direkt på väggen.den svarta är " " , röda och benvita lika "Ynf". Rusta. har pusslar med att klippa samt numrera delarna ty jag har lite "företag" på g tack vare idéspionage hos Mr. som för denna eminenta blogg.har get mig siste kraften att ta mig över mållinjen till den totala hembion. enjoy. :)/Mvh .:R:.

2011-06-19 @ 06:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback