TILL SALU!

Nu är det officiellt, lägenheten finns på Blocket - se annonsen. Kom och köp! :-)

Synd att man bara kan lägga in 6 bilder på Blocket, men jag har ju å andra sidan skrivit upp denna bloggadress i annonsen, och här finns det ju en del bilder... De som valdes ut att representera blev följande:
Vid försäljning medföljer mörka rullgardiner, garderobssystemet (inkl tyget) samt ev garderobsbelysningen i sovrummet, klaffbordet i köket, klädhängare och draperi i entréhallen, insynsskyddet (vit gardin) i stora hallen, och även viss annan belysning om det finns intresse.

Bara en timme efter att annonsen hade publicerats var den en person i grannhuset som visade intresse. Kul! Vi får se ifall fler hör av sig!


Ps. Får se om jag orkar lägga in före- & efterbilder på lägenheten i veckan, sådant är ju alltid kul att se tycker jag! Jag kan inte lova något dock, jag har en hel del att göra nu...

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Kanonfina bilder! Hoppas det blir många spekulanterså ni får igen allt ni har lagt ner på lägenheter.Kram Eva-Lena

2009-11-11 @ 06:43:35
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Marcela

Hade jag haft ett jobb hade jag inte tackat nej till lägenheten.Och tack för kommentaren med sminkningen! Råkade bli lila färg vid ögonen dock, såg svart ut först.Ha det bra

Marcela

2009-11-11 @ 08:13:53
URL: http://mdiaz.blogg.se/
Postat av: H(OM)E STYLING -Inredning & design

Hehe, nej, det finns ju inte det :) Tack ska du ha! Och ni har en enormt snygg lägenhet, såg den på blocket igår dessutom. Ha det superbra!!!

2009-11-11 @ 10:36:16
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/
Postat av: Heyli

verkligen supersnyggt, de där lär ni ju få sälja fort! nu vet jag inte hur man säljer lägenheter och sånt men det verkar väääldigt billigt, 15000! ska ni inte ha mer?

2009-11-11 @ 12:20:32
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Sök och du skall finna

Så kul att se hela er fina lägenhet.Tänk vad billigt man kan bo i er stad. Får nog fundera på att flytta. ;)

Vilket landskap är det, Dalarna, Uppland...?Lycka till med försäljning och flytt!

2009-11-11 @ 18:16:50
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: Erik

Ni kan inte mena allvar att ni säljer lägenheten för såna struntsummor. Oavsett om man är arbetslös så ska man väl kunna skrapa ihop avgiften på 4000:- för att bo kvar. Panta burkar, dela ut reklam/tidningar eller klippgräs (fel årstid). Annars välkommen till Göteborg där man själv ensam letar lägenheten i 2.5-3miljonersklassen pga där är nivån i priser och då är lägenheten dessutom mindre.

2009-11-12 @ 07:22:38
Postat av: Jerry

Eva-Lena: Det är inte så viktigt när det inte handlar om så stora summor ändå, men det vore ju trevligt!Heyli: Det är 5 personer som har hört av sig iaf. Det är billigt att köpa lägenheter här i området och vi satte rätt lågt för att väcka intresse på den här LILLA orten! Sen hoppas vi ju på lite budgivning såklart. :-)Sök och du skall finna: Ja, här i det här området är det åtminstone billiga lägenheter. Fagersta ligger i norra Västmanland. Tack!Erik: Visst är det struntsummor, men priserna är strunt - fast åt det andra hållet - där du bor. Jag skulle aldrig flytta dit just av den anledningen. Har en tid velat dra ner på utgifter, bl.a för boende, så det är en anledning till flytten. För nu har sambon fått jobb igen, så ekonomiskt är det inga problem egentligen (men vad jag tycker om gemensam ekonomi går vi inte in på här). Men det finns annat att lägga pengar på än hyra när man är ung (och du vet inte vilka andra av/utgifter jag/vi har...).

2009-11-12 @ 12:00:29
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Benita

Så snyggt du har det :-)

Kram!

2009-11-12 @ 22:41:23
URL: http://lantligtforalskad.blogspot.com
Postat av: Heyli

okej, de kanske är rätt smart de. håller i alla fall tummarna för att ni ska få så mycket det bara går, SÅ grym lägenhet! :)

2009-11-13 @ 01:19:38
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Heyli

va skönt att ni är nöjda i alla fall, det är ju viktigast :)jo men eller hur, håller med om att de låter mainstream, men vissa låtar tyckte jag ändå var vädldigt bra så :) och vissa väldigt dåliga :p

2009-11-15 @ 20:01:14
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: M

vad sägs om bilder i lite större format? :-)

2009-11-16 @ 18:08:04
Postat av: Benita

Tack för att du tittade in hos mig också!

Hur har det gått med lägenheten då?Kram Benita

2009-11-16 @ 18:20:02
URL: http://lantligtforalskad.blogspot.com
Postat av: Lella

Hittade till din blogg idag, när jag sökta på "gummigolv"! :DJättesnygg lägenhet! Verkar som om du lagt ner mycket tid, kul! Jag har fått massor av inspiration!Hoppas lägenheten blir såld till ett kanonpris! ;)

Lycka till!

2009-11-18 @ 19:50:04
Postat av: Jerry

M: Vad sägs om att klicka på de olika kategorierna (rummen) i bloggen? ;-) Där finns bilderna i större format...Benita: Jodå, den är såld och papper är påskrivna. Fick lite mer än vi räknat med. :-) Det lär väl komma ett blogginlägg med lite uppdatering. Men just nu är det fullt upp med att förbereda nya lägenheten för inflyttning!Lella: Kul att du hittade hit och lämnade en trevlig kommentar, men framförallt att du fann inspiration!

2009-11-18 @ 23:53:32
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback