Hund- & läsrummet "färdigt"

Här kommer bilder på Hund- & läsrummet. Grunden är helt klar, tak, väggar, golv och lite möbler. Sedan ska det in en taklampa och lite belysninge till bokhyllan. Och golvlampan ni ser på bild nedan vill jag byta ut mot Mio's golvlampa "Top Hat", som ser ut som en gigantisk skrivbordslampa - grymt snygg! Den är 190 cm hög. :-)


Före och efter. Soffan är en gammal gråspräcklig jäkel, som tidigare var en hörnsoffa, som vi byggde till 3-sits och bara la en mjuk, fluffig filt över. Rullgardinen är från IKEA vilken stänger ute skarpt solljus och ger istället ett fint, jämnt ljusgenomsläpp - perfekt när man sitter och läser. Vi hänger inte upp gardiner, blev bra såhär tyckte vi.


Före och efter. Nu har hundarna sina sovbäddar, matburkar och skålar samlade i ett eget rum, praktiskt. Slafsar dom inte ner nålfiltsmattan med vatten nu? Jo, men det blev massa matta över, som vi ska skära till underlägg av. :-) Och äntligen fick vi ordning på alla böcker och tidningar! Hundarnas lydnads- bruks- & utställningspriser fick också plats i IKEAs bokhylla Expedit (185x185cm).


En liten inredningsdetalj. Läcker blanksvart vas från Hemtex, 65 cm hög.


Kommentarer
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Jag älskar Top hat, tycker den är grymt snygg!

2008-10-17 @ 11:04:39
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Jerry

Visst är den! Och den skulle nog göra sig så bra bredvid soffan som en läslampa.

2008-10-20 @ 20:01:27
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: HOME STYLING

Så nu att ni använt er utav nålfiltsmatta. Satte sådan på trappstegen här hemme. Funkar den lika bra i helrum? Om jag inte missminner mig så är det en ganska "skör" matta, men fan om det funkar att täcka en ful plastmatta är det ju guld. Ni, som dessutom har hundar också. Top Hat finns även på Nordik i västerås, även kallad Mr big, 900kr. Enorm skillnad i pris i jämförelse med mio's.



Tack för titten igen! Keep up the good work!

Mvh Sofie

2010-01-21 @ 15:25:27
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback