7 meter i omkrets

Lönedag. Sov några otroligt kassa timmar natten som var, upp kl 04.35 för att jobba ett förmiddagsskift, sedan åka direkt till Västerås med släpvagn och handla lite grejer till lägenheten. Sedan bege sig hemåt, släpa upp allt i lägenheten, börja plocka, pyssla och dona lite. Vad som har handlats får ni veta senare i veckan när sakerna är på plats. :-)

Det blev i alla fall en vända till IKEA, där de bygger om litegrann. De hade bl.a inrett ett nytt (helvitt) sovrum med en riktigt fräck lampuppsättning! De har använt sig av 2 st RADIUM spotlightsystem och monterat de i en cirkel på en bräda.


Två stycken RADIUM spotlightsystem monterat i en cirkel = 7 meter i omkrets! (bilden gör inte verkligheten rättvisa)



Det nyinredda sovrummet hade en ny serie möbler (som åtminstone jag inte har uppmärksammat tidigare). Vinstra kallas serien, och jag tyckte de såg bra ut. Vit högblank finish. Alla byråer hade fasade kanter på övre delen.

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Kan tänka mig att du är rätt seg nu :o) En sådan Radium lampa var vi ett tag inne på att köpa till källargången men det bidde aldrig så.



Är riktigt nyfiken på vad ni har handlat :o)



Ha en go helg / Kram E-L

2008-10-24 @ 22:38:31
URL: http://eva-lenalisselgard.spaces.live.com/
Postat av: Malin Inspiration & design

I lajk Vinstra! :)

2008-10-27 @ 18:46:11
Postat av: Jerry

Eva-Lena: Det är ju kul att man kan forma/svänga den som man vill! Men det blir lite väl många skruvhål i taket bara. Nu har jag slängt upp bild på soffbordet. Men det kommer mera..



Malin: (harkel) Ska vi inhandla oss en varsin byrå till sovrummet? ;-) Haha.

2008-10-27 @ 23:20:06
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback