Svid om, dödskallar!

Istället för att slänga möbler när man tröttnat på dom och köpa nya, kan man ofta med små, enkla och billiga medel förnya dom. Dessutom är det ju miljövänligt. I dessa ekonomiska orostider har det tydligen också blivit "inne" att pyssla och förnya. Man skulle väl kunna dra slutsatsen att dålig ekonomi är bra för miljön ur denna aspekt (konsumtion), I guess.

Minns inte var jag hittade bilden på dessa omklädda rokoko-stolar (möjligtvis hos Design Sponge), men läckra var dom. Som hårdrockare har man en svaghet för sådant som relaterar till eller förknippas med musikstilen även i inredning. :-) Önskar att det fanns mer av det. Tips på hårdrocksinspirerade bloggar, inredningssidor?!


Klä om för att förnya!

Kommentarer
Postat av: Mia

Inte så mycket hårdrocksinredningen, men mycket skulls i alla fall ;)



skulladay.blogspot.com

bonesandskulls.blogspot.com

2008-10-22 @ 08:25:30
Postat av: Spotlights

Hoppas du får en bra dag.

2008-10-22 @ 08:30:43
URL: http://spotlightss.blogg.se/
Postat av: D

Tycker personligen att hela det där med dödskalletema på allt nu för tiden har blivit för överdrivet, när man hittar barnkläder med dödskallar som röker cigaretter så har det gått lite för långt..

Men dom där stolarna var faktiskt av en helt annan sort, fränt att dom blandat ny och gammal design, tyckte det kändes som lite Familjen Adams!

2008-10-22 @ 13:21:11
URL: http://mintungaslant.wordpress.com/
Postat av: d

http://www.minhembio.com/miho/43051



Inget med just hårdrocksinredning att göra, men detta är en rolig sida att drömma sig bort i.. Folk som har inrett sina vardagsrum så det ska bli den ultimata hemmabiosallongen osv, endel riktigt snygga saker!



/D

2008-10-22 @ 13:24:23
URL: http://mintungaslant.wordpress.com/
Postat av: Jerry

D: Oj, du ska veta att jag har suttit mycket på minhembio, begeistrats och blivit inspirerad. Finns en del HELT SJUKT snygga vardags/biorum på sidan!



Nu är ju inte dödskallar det enda som förknippas med hårdrock, men jag tycker som du - att det har blivit lite väl mycket av just det motivet på allt.



Mia: Det var inte så mycket inredning, men tack ändå. :-P

2008-10-22 @ 20:32:47
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Mia

Nu ska ni inte tro att jag är en sådan där person som köper rosa "pirater" och andra döskallegrejor på typ Rusta. Nej! Jag älskar döskallar med har endast 2 inredningsdetaljer med döskallar på. det handlar om att hitta den perfekta...



jag vet att jag en gång hittade en sida där en kvinna sålde sina egendesignade tapeter (utländsk sida, engelsk tror jag). Bland annat hade hon en sjukt snygg döskalletapet där skallarna flöt ihop, som en snygg tatuering samt flames tapeter. hittar dock inte sidan (därför är tipset så bra ;))

Mitt tips för att få ett lite mer rockigt hem är stora tavlor med bra band på väggarna. På Rockfotos hemsida kan man man köpa riktigt snygga live-bilder.



/Mia

2008-10-23 @ 08:51:46
Postat av: Jerry

Mia: Nejdå, inte tror vi det, vi känner väl inte dig. :-)



Rockfoto vet jag vad det är, de har massor av snygga livebilder måste jag säga. Själv målade jag en lätt redigerad The Haunted-logga vid köksbordet, den "permanenta matgästen"



http://tendency.blogg.se/2008/april/den-permanenta-matgasten-ar-fardigmalad.html



Mvh

2008-10-24 @ 21:43:32
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback