Fjärrstyr belysningen

Vardagsrummet känns ganska komplett, nu när man dessutom har fått in lite belysning här och var. Taklampor har jag dock inte fått upp ännu. Men med många lampor blir det mycket springa runt och tända/släcka. Speciellt belysningen bakom soffan är dryg, då lysknappen ligger längs golvet - bakom soffan...

Så jag inhandlade en fjärrströmbrytare. En enkel fjärrkontroll för att slå av/på olika mottagare man stoppar i vägguttagen, supersmidigt! Så nu har jag kopplat in mina lampor till en varsin mottagare och kan på så vis tända/släcka varje lampa individuellt eller alla på en gång med fjärrkontrollen. Clas Ohlson tillhandahåller fjärrströmbrytaren jag köpte. Det enkla paketet med en fjärrkontroll och 3 mottagare kostar 198kr, klart överkomligt. Man kan komplettera med en till mottagare (totalt 4 alltså). De har också en digital fjärrkontroll som kan styra fler mottagare och har fler funktioner. Det finns andra tillverkare av fjärrbrytare, t.ex Nexa som saluförs av Bauhaus.


Mottagare och fjärrkontroll från Clas Ohlson.


Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Sånna där e bra & ha. Har flera stycken här hemma fast en annan variant. :)

2008-11-03 @ 18:20:45
Postat av: Jerry

Riktigt skönt när man har lysknappar spridda över hela rummet på otympliga ställen! Synd att man inte kan slänga upp sådana mottagare till taklamporna också... ;-)

2008-11-04 @ 00:02:03
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback