Svartvit köksutrustning

Vet att jag tidigare har skrivit om vårat knivställ som inhandlades förra julen, men inte lagt upp någon bild. Det är ett sådant där Voodoo knivställ, finns att köpa på bl.a CoolStuff för 945 kr. Undrar om inte det bara fanns röda och svarta då, nu finns de i alla möjliga färger; guld, krom, rosa, vitt. Men jag skulle inte vilja byta ut vår svarta. Möjligtvis mot en vit isåfall.

Eftersom hela köket går i strikt svart och vitt (förutom en del utrustning), så har det självklart köpts passande diskborstar. ;-) Den svarta med döskalle hittade jag hos Lagerhaus. Och på bilden syns även Pluring från Designtorget, en smidig lite knapp som fästs på vägg, som man kan hänga disktrasan i. Eller handdukar, eller varför inte slipsar?


Voodoo knivställ, div diskborstar och "disktrasehängare"

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Gillar den svartrutiga diskborsten bäst :o)

Ha en bra helg / Kram E-L

2008-12-05 @ 22:26:45
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Ida-Elise

Jag måste bara säga, VILKEN UNDERBAR BLOGG!!

Jag 'ramlade' in på din blogg för någon vecka sedan och tyckte den var helt ok, men inte förrens ikväll har jag slaviskt suttit fastklistrad vid dator och följt varje detalj, varje steg i eran/din renovering. Du är verkligen duktig och inspirerande! Lycka till i fortsättningen och en sak ska du veta, i fortsättningen så kommer jag att läsa bloggen lika slaviskt som jag har gjort ikväll. :)

2008-12-06 @ 00:18:26
URL: http://misselise.blogg.se/
Postat av: Jerry

Ida-Elise: Då måste jag säga, TACK SÅ MYCKET! :-) Det var fina komplimanger. Men nu får jag ju prestationsångest, hehehe. Nu är det juletider, nyår och fattigtider, så det kommer rulla på i rätt lugnt tempo skulle jag tro. Men jag försöker hålla bloggen levande ändå!

2008-12-06 @ 13:51:30
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: MustaVeri

Grymt knivställ, får jag nog ta o spana in tror jag :)

2008-12-14 @ 16:53:30
URL: http://mentalabuse.blogg.se/
Postat av: Jerry

MustaVeri: Ja, visst är det sjysst! :-)

2008-12-15 @ 05:04:02
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback