Uselt Bauhaus

Vi har planerat att ta tag i Hund- & läsrummet och fixa till det, så att det blir användbart. Just nu är det ett förvaringsutrymme för alla renoveringsgrejer. ;-) Eftersom hundarna kommer att tillbringa en del tid där funderade vi på att lägga in någon billig heltäckningsmatta, bl.a för att slippa deras klickande klor mot det gamla, hårda plastgolvet (ligger vägg i vägg med sovrummet).

Bauhaus skickar ofta ut reklamblad med erbjudanden. Vecka 35, dvs förra veckan, hade de satt ett litet lägre pris på nålfiltsmattor. Rummet ska få ljusgråa väggar, och de hade grå matta. Perfekt! Dagen efter att erbjudandet börjat gälla åkte vi in till Bauhaus i Västerås. Men väl där hade de inte många kvadratmeter av den grå mattan... Surt! Tur att vi hade andra ärenden i stan, så att vi inte hade åkt in helt i onödan. En lastbil kom med grejer samma dag, så vi ombads att ringa dagen efter för att se om den grå mattan hade kommit in, vilket jag också gjorde. Men nej, någon grå matta hade de inte fått in... Den skulle inte komma in förrens 4 september - flera dagar efter att erbjudandet slutat gälla!?

Jag frågade personen i luren om det inte var underligt att skicka ut erbjudanden när de inte har varorna i butik, varpå han svarade att reklambladen görs 2 MÅNADER i förväg och om en vara är slut just då, så är det inget de kan råda över, ungefär...

Usel förklaring, tycker jag. Men granska då reklambladen veckan innan de går ut och se till att ha grejer inne! Nu får jag snällt vänta tills mattan kommer in, och betala till ordinarie pris. Det handlar dock inte om många tior mer (JUST I DET HÄR FALLET), men det är irriterande ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback