Blogg.se hotas av stängning

Man kan läsa på Infosidorna att det pågår en tvist angående programvaran blogg.se använder. Den 30e mars löpte kontraktet ut för användning av programvaran, som tillhandahölls av Desktop Headlines AS. I samband med det påbörjade blogg.se flytt av hela bloggtjänsten till en ny programvara, vilket inte gick som förväntat - massor av bloggare hade inte åtkomst till sina sidor. Därför flyttade de tillbaka till den gamla programvaran, olovligt - eftersom kontraktet har löpt ut.

Det här har resulterat i att blogg.se har blivit polisanmälda av Desktop Headlines AS.

Förhoppningsvis löser sig situationen på ett smidigt vis, och att båda parter blir tillfreds. Otroligt tråkigt om ens blogg skulle försvinna... bara sådär! :-\

Finns att läsa en artikel på Ekonominyheterna angående detta.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Jag tror dom kommer lösa det smidig. Dom tjänar säkert multi på att hålla i blogg.se, så dom borde ha råd att betala stämmningen ;) Eller va tror du? Du verkar lite mer insatt i det :)

2008-04-14 @ 00:17:45
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se
Postat av: Sara

Håller med, de kommer inte ta bort den och de skulle komma mer info imorgon. Varför kunde inte norrmännen gett dom en månad till så de kunde flytta bloggarna egentligen?? Det tar ju också längre tid är bara någon dag om man tänker på hur många bloggar och allt därtill som det finns.

2008-04-14 @ 00:23:41
URL: http://candis.blogg.se
Postat av: Jerry

Annelie: Att de gör bra med pengar är det ingen tvekan om. Det visar sig vad polisanmälan leder till. Men eftersom kontraktet har löpt ut finns väl en risk att blogg.se kan stängas ner, och att vi får vänta på en flytt till ny programvara.

Sara: Ja, man funderar ju, varför kunde norrmännen inte acceptera uppgörelsen ang en till månad?

Vi får stå ut till imorgon och får förhoppningsvis läsa mer om vad som händer!

2008-04-14 @ 00:55:00
URL: http://tendency.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback