Världens tråkigaste jobb

Nu är de flesta möbler som inte ska med till nya lägenheten sålda och borta. Så de senaste dagarna har vi sysselsatt oss med det absolut tråkigaste med att flytta - rensningen. Fan vad tråkigt det ääääär. Men det är iallafall en positiv sak med flytt, att man får bort allt "skit" som inte används och som man har samlat på sig. Förstår inte att man lyckas samla på sig så mycket saker?! Ändå har vi bara bott här i 2 år, dvs att senaste urrensningen var för lika längesedan. Hädanefter ska saker säljas eller slängas när de inte längre används eller behövs!


Rensade ur bokhyllan på gamla tidningar och papper, sparade bara sådant som kan komma till användning eller har ett affektionsvärde. Drygt, men skönt att få det gjort. Blev några tidskriftssamlare över! ;-)


En del av tidskriftssamlarna kom till användning igen och har märkts upp med innehåll för bättre ordning.


Datarummet har också rensats ordentligt. I den inrutade flyttlådan har jag samlat prylar som ska behållas - precis resten ska BORT (säljas eller slängas)! Förstå vad mycket onödiga prylar som har stått och tagit plats.


Och sedan har vi fortsatt till skrubbar och gör en översyn av lägenheten. Har fått ihop en del grejer att köra till tippen med... men än är vi inte klara. Ska rensa färdigt i lägenheten, sedan har vi ett vindsförråd också...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha ni har en hel del att ta hand om alltså:) Egentligen borde man rensa minst en gång i halvåret men men.....

2009-11-04 @ 16:32:41
URL: http://greenrealm.se/blogg
Postat av: Eva-Lena

Ja, jag håller med dig. Tristaste man kan pyssla med. Tänk dig vad vi slängde efter 20 år i samma hus. Ändå känns det som vi sparde alldeles för mycket då samtliga förråds utrymmen här i huset blev fyllda. Blir nog en till rensning framöver.



Ha de / Kram Eva-Lena

2009-11-04 @ 17:24:04
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Johanna

Låter skönt att få rensat, men visst är det trist. Skulle behöva ta tag i en rensning här med, fem år i hus och jisses vad skräp man samlat på sig.....



2009-11-04 @ 20:01:14
URL: http://sodralycke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback