Billig garderobslösning i nya 2:an

Plats för kläder skulle ha blivit ett väldigt stort problem i den nya lägenheten, där det bara finns EN garderob i sovrummet. Att gå från det här...


...till det här...


...går ju inte för sig!

Vi ser inte den här lägenheten som ett permanent boende för all framtid, utan mer som en övergångslägenhet tills vi rör oss vidare till ett boende som känns mer rätt. Men plats för kläder behöver vi alltså i nya, så vi köpte 2 stycken av den billigaste garderoben på IKEA - Bodö. En sak jag gillar med de är att de är öppna. Det blir bekvämt att hänga in och plocka ut kläder.

Sambon började skruva ihop garderoberna och när hon var klar med den första och den ställdes upp mot den vita väggen så kände jag att "Vafan, det ser inget vidare ut. Vi har en massa vit färg över, varför inte måla trähyllplanen vita?!". Sagt och gjort, vi började måla. Vi orkade inte skruva isär den ihopskruvade, så den målades stående (lite pillrigt, men det gick).


Ena garderoben målas innan den skruvas ihop, lite smidigare..


Den andra hann vi skruva ihop innan idén om målning. På bilden har bara ett lager färg hunnits med, men vilken skillnad! Ser nästan stiligt ut. Inte blir det sämre iallafall. :-)


Jag glömde riktiga kameran hemma... var är hemma förresten? Vi står mitt emellan två lägenheter. Men 15e Dec är ju det officiella datumet. Äsch, lika bra att säga 4:an och nya 2:an, så att folk hänger med. Anyhow, bilderna är tagna med en dålig mobilkamera.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är ett faktum: Allt ser bättre ut med lite färg på:D

2009-11-29 @ 15:38:50
URL: http://greenrealm.se/blogg
Postat av: Jerry

Visst är det så! En färg man gillar då. ;-P

2009-11-30 @ 02:12:33
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback