5 koppar var

För ganska längesen hittade jag svarta muggar på Coop. Och nu såg jag att de fanns i vitt istället, så jag var ju tvungen att komplettera med 2 st. Tycker det är kul med koppar med lite olika former, mönster och yta - men som går i samma färg, för att skapa en "röd tråd" som binder samman. Men det fungerar ju åt andra hållet också, många olika färger - men samma utformning. Börjar bli en hel del svartvitt porslin i skåpen nu. Två personer i hushållet, men över 10 tékoppar! Man behöver åtminstone inte diska så ofta... ;-)


Mycket svart och vitt är det i köket.


Köpte vita koppar för att komplettera och matcha de tidigare inköpta svarta.


Kommentarer
Postat av: Heyli

svartvitt är snyggast! så ska vi ha när vi flyttar till huset med. har redan likadana skålar som du och dom där muggarna med prickar :)

2009-02-27 @ 21:32:16
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Sök och du skall finna

Tufft och snyggt som vanligt hos dig/er!Trevlig Helg!

2009-02-27 @ 22:17:34
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: PORNIE

FRÅGESTUND I BLOGGEN - kom gärna med frågor! :)

2009-02-27 @ 22:42:29
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Proforma

Jättesnygga! Jag tycker om dom på översta hylla också, särskilt dom till vänster, med snirklarna!

Trevlig helg!

2009-02-28 @ 00:43:06
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Jerry

Heyli: Visst är det. Okey. Det blir nog fint i erat kök sedan. :-)Sök och du skall finna: Tack så mycket!Proforma: Jag gillar ytan på de muggarn, färgen är matt men len.Trevlig helg detsamma allihop! (ledig helg för en gångs skull, woho)

2009-02-28 @ 02:01:04
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Linda P

Fräcka koppar! Och rätt skönt att slippa diska va`? Det är det absolut värsta i köket... Tur man har diskmaskin...

2009-02-28 @ 08:52:28
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fina! Har också svart och vitt porslin:) Kör på bara, kan ju vara bra att länka tillbaka till inlägget, så att det är klart och tydligt vem som skrivit texten och tagit bilderna, annars så kan du ju klippa och klistra bilderna hur du vill, hur du nu vill att det skall se ut:)

2009-02-28 @ 11:27:47
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Annie

Svartvitt är en snygg, stilren kombination. Det känns som man kan blanda mönster hejvilt bara för att det känns så stilrent hur man än gör bara för att det är svartvitt...Själv har jag valt att bara ha glasmuggar. Jag hatar ljudet när man rör om i sånahär muggar som är gjorda av vad de nu är gjorda av. typ keramik eller någonting. de som inte är porslin eller glas menar jag. de har ju en mattare yta och det låter så jobbigt om man skrapar på den. :PTack för din kommentar förresten. :) Tror du har blivit inredningsgud för mig för att du har en stil som verkligen tilltalar mig och för att du åstadkommer snygga saker själv på ett häftigt och kreativt sätt. :)

2009-02-28 @ 12:21:30
URL: http://kimiko.webblogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Svart och vitt kan aldrig bli fel!

Ha en underbar dag!

Kramen.

2009-02-28 @ 13:33:16
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Ronja

Jag tror vi har över 20 koppar. Jag älskar fina och roliga tekoppar! Måste behärska mig och inte köpa alla fina jag ser, vi har inte plats för fler.

2009-02-28 @ 13:38:04
URL: http://ronjahonkala.blogg.se/
Postat av: Jerry

Linda P: Ja, det är det. Har också diskmaskin, dock en liten på bänken. Det räcker egentligen gott och väl till 2 personer. Men det hade varit skönt med en full size, då kunde man diska ännu mer sällan. ;-) Haha.Hanna: Tack! Självklart uppger jag tydligt var det kommer ifrån, och länkar dig. :-)Annie: Visst är det så. Man kan nästan blanda hursom och det håller ändå ihop pga den strama "färg"-kombinationen.

Okej, hehe. Jag kan faktiskt föreställa mig att man ogillar ljudet och känslan. Blir nästan som en lightversion av svarta tavlan.

TACK igen!Carina: Svårt att misslyckas. :-)Ronja: Visst är det kul? Varför? Samma sak med stolar... var de lika billiga som tékoppar så hade jag haft hela hemmet fullt...

2009-02-28 @ 14:16:21
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback