Ny television!

Nej, inte en ny tv till vardagsrummet, den är ju bara 1 år gammal. Men till sovrummet däremot. Vi har där haft en 24" tjock-tv som har hängt med sedan mina tonår i pojkrummet. Den har tjänat mig och oss väl, men vi (eller snarare sambon) kände att vi behövde en uppdatering.

För det första är sovrummet i nya lägenheten så litet och en tjock-tv behöver något att stå på, platt-teven kan hängas på vägg, men tar ju även mindre plats på en hylla/byrå också. Dessutom är ljudet inget vidare på tjockisen och vi har haft datorhögtalare (inkl baslåda) inkopplade, så ni förstår att det krävs plats.. Dessa grejer har stått på en hyllan här nedanför, som vi kanske ska byta ut mot en byrå - och var ska då allt få plats?! Ja, ni ser ju skillnaden...


Före och efter. Nu slipper vi dessutom ha en skarvsladd bakom hyllan, det är bara 2 apparater som behöver ström jämfört med tre tidigare.Och att det blev en vit var såklart ett medvetet val. ;-) Har lekt lite med teven och tittat på film och spelat PS3, jag är helt klart nöjd so far! Den är Full HD, vilket dock är lite overkill då det bara är en vanlig dvd-spelare vi har i sovrummet. Men då är den ju framtidssäker iallafall (vem vet, kanske hamnar en bluray-spelare i sovrummet in ze future).


En 22" LG M2262 LCD, fungerar även som datorskärm om man skulle vilja det.


Nu kommer vi att ha en vit i vardagsrummet och sovrummet. Snygga och stilrena som f*n! :-) Dock gillar jag gränssnittet på nya LG'n bättre än den större Samsung.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Snyggt med vita apparater. Ser mkt bättre ut som du säger:) Ha en trevlig helg!

2009-12-04 @ 11:29:47
URL: http://greenrealm.se/blogg
Postat av: Isa

Vart hittade du den i vitt?, jag hittar den endast i svart.

2009-12-04 @ 13:06:11
Postat av: Jerry

Isa: Den är köpt från Dustin!

2009-12-04 @ 14:12:05
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Snygg liten rackare!!

Jag har en tjocktv i extrarummet som ska bytas ut så småningom. Jag måste ta och fixa jobb först bara ;) (men det är ju lättare sagt än gjort såklart)

2009-12-05 @ 01:34:40
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Clara

Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-05-11 @ 00:25:31
URL: http://harmankardonreceiver.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback