Bygghemmaexponering

Claudia Galli som skriver på Bygghemma-bloggen valde att skriva ett inlägg om vårat sovrum/dressingroom i 4:an (se inlägg), det tyckte jag var kul! :-)

Claudia känner ni till, det är ju tjejen från Svensson Svensson. Och även Parlamentet, Morgonpasset och ICA-reklamen bl.a. Se hennes hemsida.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Va kul för er!Vi har faktiskt lånat slagborr ifrån en granne nedåt gatan(!) han fick nyfångad gös i somras som tack för assistansen. Framkallade gjorde jag hos Fuji direkt, men är sugen på att hitta ett ställe där man kan framkalla på matt papper, vilket passar lite bättre när det är illustrationer, tror jag i alla fall:)

2009-12-03 @ 10:12:21
URL: http://greenrealm.se/blogg
Postat av: Heyli

jo de är de men de är ännu längre till göteborg :) vi åker nämligen först till göteborg och ser sonata arctica och sen vidare till västerås dagen efter som ser cooper, sen hem igen! så de blir en tur på lite över 200 mil men de ska bli kul som fan!

2009-12-03 @ 17:57:30
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Angelina

Jag måste säga att jag verkligen gillar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-05-07 @ 10:27:40
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback