Gör om, gör rätt...

...som man fick höra X antal gånger under värnplikten av dryga befäl. Det hade jag fått höra till leda under denna renovering. Visst, man lär sig av sina misstag, men jag hatar det! Kan inte allt gå som en dans på rosor utan törnar?

Om man bestämmer sig för att måla dörrar samt dörrkarmar, så ska man först beakta följande situation: Tralalalalaa, det är så kul att måla dörrar och karmar *måla, måla* Några dagar senare - äntligen färdigmålat och all färg har torkat. Dags att montera tillbaka dörrarna. Pust och stånk, drygt att lyfta upp dörren och pricka i båda gångjärnen, men man lyckas till slut. Testar att stänga... men vanudå? Dörren tar emot karmen.

All ny färg har gjort att dörren skrapar i lite här och var, och blir trög att stänga. Man hade ju kunnat önska att det fanns lite marginaler för ny färg, men önskningar uppfylls sällan. Däremot hade man kunnat kolla det innan, hur tät dörren är mot karmen, och då slipat lite på dörrens kanter INNAN målningen. Men vi gör det tvärtom, för att vi älskar onödigt arbete! ;-)


Först måla, sen slipa, sen måla igen. Do it our way - to exercise patience ...
image70

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahahahaha, ja, det är juu så att om man inte har arbete så får man skaffa sig ;P

2007-11-22 @ 11:36:49
Postat av: Ronja

haha, ni suger! :D

2007-11-22 @ 20:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback