Ritning över lägenhet(erna)

Bloggen handlar som sagt huvudsakligen om vår egen lägenhet, 4 r.o.k om 101 kvm. Det är 2 lägenheter som har slagits ihop, en 1:a och en 2:a. Lägenheten ligger på våning 7/7 i ett bostadsrättshus, högst upp i "stan", vilket innebär en fin utsikt.


Här kommer den utlovade ritningen över hur de båda lägenheterna ser ut, och hur resultatet kommer att bli.


På första bilden har jag markerat ut hur det ser ut i dagsläget (20071008). 1:an är svartmarkerad och 2:an vitmarkerad. Här ser ni också hur vi har tänkt omfördela rummen. Kryssen indikerar hur rummen används just nu, och ovanför har jag skrivit vad de ska bli. Som ni kan se blir det ett stort sovrum med balkong - härligt att kliva ut på den (om somrarna) när man vaknar för att njuta av den underbara utsikten! :-)
image13Och på denna bild kan du se hur det kommer att bli när allt är klart. Köket i 1:an kommer att rivas ur helt. Det blå strecket är en dörr som kommer att bommas igen och bli vägg. Sammanlänkningen lägenheterna emellan sker mellan de röda punkterna, betongväggen slås ut och det byggs en portal.
image14

Kommentarer
Postat av: pia

roooligt att följa hur det går! va upp idag me sara och kollade snabbt på tvåan,blir nog bra det där.minns att ja tyckte det nästan va lika jobbit som roligt och fixa våran 3:a,men nu börjar man ju bi sugen på att göra om lite (= krama om sara från mej!

2007-10-08 @ 19:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback