Råsnygg tavla

Via Living Like Linda hittade jag till bloggen artofpalla, där en 29-årig kille vid namn Christian Palla lägger ut bilder på bl.a canvastavlor han skapat, till försäljning. Jag fastnade stenhårt för tavlan nedan som han kallar Vredens Lamm, helt klart min stil! Han har en del tavlor med varierade motiv och stilar. Han kan sina grejer, tycker jag!


Vredens Lamm, riktigt snygg tavla. Besök artofpalla för mer.

Kommentarer
Postat av: Christian Palla

Coolt som fan Jerry! Vad glad man blir! Sådan här spontan uppskattning är den bästa. :)

2009-02-14 @ 10:42:32
URL: http://artofpalla.blogg.se/
Postat av: Linda P

Ah, kul! Ja, jag tycker han gör riktigt coola grejor. Har faktiskt beställt en tavla av honom som ska vara en födelsedagspresent.Ska kolla om knuff.se fungerar nu när du har länkat till mig. Det verkar inte som att de som länkar till mig kommer upp i den lilla rutan jag har på bloggen. Skumt!Ha en bra dag!

2009-02-14 @ 12:10:42
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Jerry

Christian: Så lite så! Bra grejer ska väl uppmärksammas. :-)Linda P: Riktigt sjyssta, ja. Tänkte fråga vad det är för tavla, men du kanske inte ville skriva öppet på nätet eftersom det ska bli en present. ;-)Kollade nu, och knuffen på din sida verkar fungera!

2009-02-15 @ 11:44:13
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Linda P

Det är en tavla till sonen, tror inte han läser min blogg :) Men jag får visa upp den sen efter födelsedagen i april.Jo, din länk har kommit med på Knuff-listan men inte andra....

2009-02-15 @ 16:23:12
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback