Lysande klädnypa

Möbelmässan i Stockholm arrangerades under helgen som har passerat. Bsweden Belysningsbolaget fanns representerat. Och de visade troligtvis upp deras lampnyhet Peg, en lysande klädnypa i varierande storlekar för både golv, vägg och fönster. Tillverkad i plast och plåt.


Lampnyheten Peg.

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jo, jag sitter och dricker sån där ABCDE vitaminbrustablett nu, har tagit allt nyttigt som vi har här hemma. Men jag börjar känna mig bättre, så det är väl bara att hålla tummarna.Tors föräldrar jobbar för Agenda 21 och gör miljötidningen Gröna Draken, som du säkert hört talas om? Ofta får dem förfrågan att göra dokumentationer om olika föreläsningar. Till dessa dokumentationer så behövs det ju också foton på de som föreläst o.s.v, och Marita tycker det kan bli lite svårt att hinna skriva ner allt som sägs och samtidigt fota allt, så då har hon frågat om jag kan fota, så får jag ju en dagslön för det. Det är kul! Jag gjorde ju ett sådant jobb i höstas nån gång, i Västerås. På torsdag är det i Köping, och då är det massa elever som ska ta upp miljöfrågor och liknande.

2009-02-11 @ 11:24:27
URL: http://ronjahonkala.blogg.se/
Postat av: Heyli

haha shit, ja tänkte skriva att jag har väl ca 100 mappar i min mina bilder mapp, men tänkte att de kan man ju kolla upp lätt, och de visade sig att de va 309 mappar med 9840 filer i :p nu fick jag lite panik, har ju tänkt rensa den där mappen men nu kommer jag aldrig orka :pHAHA ja de är tydligt de att du flöt iväg på nåt helt annat än min musiksmak! men den va ju bra ful den där videon så man fick ju skratta en stund iaf :p

2009-02-11 @ 11:43:16
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Heyli

jag har en utmaning/tävling som jag tror skulle passa dig perfekt och som jag tycker du ska vara med i ;) de har med inredning att göra och jag vill såå gärna se varifrån du bloggar! kolla min blogg :)

2009-02-11 @ 23:06:46
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Jerry

Ronja: Jodå, jag vet vad Gröna Draken är för något. Vad trevligt att du får haka med på sådant! Hur gick det nu då, hann du bli frisk?

2009-02-13 @ 07:40:58
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Jerry

Heyli: Haha! Förstår att du inte orkar rensa bland bilderna.Bara för det nåste jag kolla hur mkt jag har..... hrm, eeehehehe. Jag har faktiskt börjat rensa bland mina bilder. 39 mappar och 1006 bilder är rensade och klara. Det återstår ENDAST 273 mappar och 11738 bilder!!! Jäklar.

2009-02-13 @ 07:46:46
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback