Musse Pigg-tofflor

Min sambo köpte sig ett par Musse Pigg-tofflor för några år sedan när hon var i Usa. Hon var riktigt söt när hon gick omkring med dom. Men vår hanhund Pansar "måste" alltid ha någonting i munnen när han hälsar på oss när vi kommer hem, eller vid främmande besök, och då har tofflorna varit nära tillhands (tillmuns) där de legat på golvet. Med tiden har de successivt slemmats ner och blivit så tuggade på att de blivit hans egna. Jag har länge velat kasta dom, men sambon tycker att dom "är ju så söta" - fastän de såg ut att ha använts vid öken-, skogs- och nordpolenvandringar, samt en och annan fotbollsmatch...

Men äntligen tog Pansar tag i saken och demolerade dom rejält, så nu åker de i soporna! "Äntligen!" utbrast jag när jag gjorde den "fasansfulla" upptäckten, samtidigt som jag berömde Pansar massor. ;-) Nu åker de i soporna.


Såhär såg Musse Pigg-tofflorna ut när de var nya


Såhär såg de ut efter en lång tids slemmande, tuggande och demolerande


"Duktig vovve!", äntligen får husse slänga dom fula tofflorna i sopkorgen. ;-)


Live footage
 

Ps. Seriöst, jag är inte den som lär in/berömmer dåliga beteenden (tofflorna blev som sagt hans egna) :-)

Kommentarer
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

En av mina systers hundar (hon har 4 irländska settrar) gjorde en kul grej som unghund. Min syster gick ut i trädgården en stund och lämnade hundarna ensamma inne. Hon anade oråd och gick in igen. Då hade bushunden Bonnie gått fram till bokhyllan, helt själv valt ut en bok som hon glatt tuggat sönder. Hon låg på mattan i hallen, med söndertuggad bok framför sig och såg jätteglad ut. Vad boken hette? "Min hund, en lydig hund". Haha, det är sant! Av alla böcker valde hon den!

2008-10-17 @ 11:08:19
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Jerry

Pethra: Vilken twist off! Haha! Perfekt val av bok. :-D

2008-10-20 @ 20:13:36
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback