Stuva undan

Bokhyllan vi målade svart och ställde i köket använder vi bl.a som förvaringsplats åt hushållsmaskiner. Men det har sett alldeles för illa ut när de har legat helt öppet på hyllplanen. Har letat efter passande vävda, vita korgar att ha maskinerna i, men inte funnit några bra. Så det fick bli såna där enkla lådor från IKEA. Blev ett lyft mot tidigare åtminstone.


Stökigt före
image141

Prydligt efter
image142

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Stiligt! Tänk vad ett par plastbackar kan göra ;o)

Här hemma går vi flytt tankar. Tröttnat på alla strömavbrott här i skogen och att skjutsa grabbarna fram och tillbaka till kompisar ;o) Så på onsdag ska vi titta på ett hus i samhället istället. Ja, vi får väl se vad det blir. Jag får väl börja inredningsblogga ifall vi flyttar:o)

Hoppas allt är bra med er. Snackade med brorsan i telefon för någon dag sen. Skulle hälsa till dig.

Ha det bra /Kram faster

2008-01-28 @ 18:40:08
URL: http://eva-lenalisselgard.spaces.live.com/
Postat av: Jerry

Eva-Lena: Okej, det är dags att lämna lantstället. För ni bor kvar i samma hus som då när jag besökte er som liten? Med grishagen, gåshuset osv?

Ja, det får du minsann isåfall göra, inredningsblogga - här har du en läsare. :-)

Ted alltså. Pratar du med honom igen snart, så hälsa tillbaka!

Kram!

2008-01-29 @ 20:31:35
Postat av: Eva-Lena

Hej där.
Ja, det är lantstället vi ska flytta ifrån ;o) Du var sååå liten, när du var här, så jag trodde inte du hade några minnen från det. Djur har vi inte haft på många år, för utom husdjuren. Vi skaffade ju stället för att vi ville föda upp lite djur men nu när vi inte har några så finns det egentligen inget som håller oss kvar här.

Det ska bli skoj att börja på ny kula och få göra iordning. Vetdu, Fredde är så impad av er lägenhet så han vill inreda sitt rum i svart och vitt. Han har till och med kollat på IKEA:s sida för han vill ha en likadan spegel i sitt rum som ni har i hallen.

Det var min andra bror jag skulle hälsa ifrån, farsgubben din ;o) Jag ska hälsa Ted från dig. Vi pratas vid flera gånger i veckan. Vi till och med har lite planer på att åka upp till Örebro i helgen för att hälsa på.

Ha det !! Kram

2008-01-29 @ 20:53:46
URL: http://eva-lenalisselgard.spaces.live.com/
Postat av: Jerry

Det var väl antagligen många och kul upplevelser jag fick under tiden vi hälsade på, så jag minns en massa. Att vi åt kräftor (första gången jag såg levande kräftor kokas). Vi besökte en stor lekpark i Växjö (när Fredrik, om jag inte minns fel, var på läkarbesök). En kväll var tv'n FULL av typ flygmyror som du dammsög bort, Katja och jag försökte rida på grisarna, gäss slaktades, farsan och jag var ut med någon träeka, vi hittade en huggorm på infarten där vi parkerade vår gula bubbla bl.a. :-)

Ja, det är skönt. Kul när man väl kommer igång, segt när man är mitt i allt, och kul när allt är klart. ;-) Vad trevligt att man kan vara till inspiration, det var kul att höra att han gillade det!

Jaha på så vis! Ja, hälsa du.

Ha det bra allihop!

2008-01-30 @ 19:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback