Uppdatering i det tysta

Fastän jag inte har skrivit några spaltmeter om sovrummet, så har det faktiskt uppdaterats en del sen sist jag skrev. Jag  hade tänkt vänta med att ta några bilder tills det nya tyget hängde framför garderoben åtminstone, men kände att jag kunde bjuda på en bild. Inget märkvärdigt.

Men här syns gardinskenan i taket, med tyget som hänger framför garderobssystemet. Det mörkagråa tyget (gamla gardiner) har hängt där provisoriskt väldigt länge nu, i väntan på att det nya tyget ska klippas och sys till! På bilden syns även en taklampa som kommit upp, spotlightsarmaturen Leding från IKEA. 3 spotar är riktade mot gardoben och 2 framför spegeln för att belysa den som speglar sig. :-) Den enorma spegeln Mongstad och mattorna Ringum är också de från IKEA. Stegen köptes på Åhléns. Garderobssystem från Elfa, som finns att köpa hos bl.a Bauhaus.

Fler och mer exponerande bilder får komma vid ett annat tillfälle när det har hänt mer... sovrummet är troligtvis det rum det kommer att ägnas tid och tanke åt härnäst.


En sneak peek på en liten del av sovrummet.

Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

En mycket praktisk garderob, tycker jag. Jag har tänkt ta kort på vår garderob "in the master bedroom" som Andie (snickaren vi köpte huset av) uttrycket det. Det är en "Walking closet". Bakom väggen vid huvud änden av sängen finns en garderob. Öppning från bägge håll och genomgång. När man går bakom väggen tänds lamporna upp (rörelsedetektor) Äsch, vet inte hur jag ska förklara. Jag älskar den i allafall. Gunnar tyckte den var lite småskum men nu gillar han också den ;o)Ha det gott!!

/Kram Eva-Lena

2008-12-15 @ 20:13:55
URL: http://lisselgard.blogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Verkar ju bli jättebra. Det är ju faktiskt väldans viktigt att få till det där med garderob så att det fungerar och är praktiskt. Jag tycker att du/ni är på god väg...

2008-12-17 @ 16:33:08
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Jerry

Eva-Lena: Jodå, jag förstår precis hur du menar! Har sett sådana. Och det är ju sjysst! Praktiskt med rörelsedetektor till belysningen. Ps. Det heter Walk in-closet. ;-) Kram!Carina: Bara vi får upp det nya tyget någon gång, så. Jag är nöjd med garderoben. Och vi har lämnat plats för fler hyllor med trådbackar, ifall man skulle behöva bygga ut ännu mer.

2008-12-18 @ 16:20:46
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback