Iittala till mor

Klart mamma ska ha en Iittala Marimekko-skål i julklapp om hon vill ha en. En mörkblå (eller ultramarin som det heter) för att matcha den mörkblå utrustning hon redan har.


En av mammas julklappar


Tänk, nu är julen 2008 över. Sådana långa förberedelser, pengaspenderande, matlagande och städande, inför en enda dag. Men visst är det en tillfredställelse i sig att familj och vänner har det gott, och att se folk öppna de klappar man köpt är kul (ålderstecken, antar jag). Snart ska vi fira in det nya året, 2009, med pompa och miljöfarligt avfall! ;-)

Kommentarer
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Ja, det är konstigt när det är över, som ett slags antiklimax, men ändå inte.



Håller med om att de vanliga brevlådorna i plats är de bästa frö brevbärare och tidningsbud, jag har jobbat som båda. Vi har en grön plastbrevlåda av den allra billigaste sorten, typ. Inte vacker, men det får plats paket från cdon.com osv i den, så den är väldigt praktisk. :) Jag hittade dock inte länken Du lade in. God fortsättning!

2008-12-28 @ 16:48:59
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Ronja

Jag tror nog att min julklapp till mamma var liiite bättre ändå. ;)

Fin bild längst ner förresten, vill minnas att det var jag som tog den. ;)

Tuut-tuut!

2008-12-28 @ 17:46:55
URL: http://ronjahonkala.blogg.se/
Postat av: Jerry

Pethra: Det blir nästan som så.

Det är den bästa av lådor! Men jag håller med om att de inte är speciellt snygga. :-) Det är dumma blogg.se som förstör länkar när man postar dom i kommentarer, förstår inte varför.. ska maila och fråga. God fortsättning detsamma, och strax ett Gott nytt år!



Ronja: Ja, din var nog bäst, men det är väl inget man skryter om så att syskon känner sig sämre... va, va, va? :´(

Jupp, det var du som tog den!

2008-12-28 @ 23:33:33
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Ronja

Hehe, ne, men jag tror att hon blev riktigt glad över din julklapp. Jag har fått höra hennes tjat om en sån där skål hur länge som helst. :P

2008-12-29 @ 14:51:53
URL: http://ronjahonkala.blogg.se/
Postat av: KusIna

Jag ÄLSKAR Marimekko-skålarna! Den röda är snyggast! Kul med tatuering.. hörde att du skulle till Benny.. du kommer inte bli besviken! Han är skitduktig och gör fina ritningar om man berättar ungefär vad man är ute efter! Svalan jag har på armen visste jag inte vad det skulle bli förrän jag var där. Sa bara åt han att jag ville bygga ut tatueringen med döskallen och när jag kom dit hade han ritat upp svalan och den fastnade jag för direkt! =) Nu får du bestämma dig snabbt för ett motiv och sätta dig i den där stolen! Ha det gött!

2008-12-29 @ 15:25:59
URL: http://mahina85.blogspot.com
Postat av: Jerry

Ina: Den svarta är snyggast! Men röda är helt okej den med. :-)

Jo, jag har ju sett dina, dom är fina. Satt och kollade igenom alla bilderna i hans galleri också, och det ser sjysst ut. Får se om jag kanske ska ta rithjälp av honom då. Men jag har ingen aaaaning än. ;-P

2008-12-30 @ 01:48:36
URL: http://tendency.blogg.se/
Postat av: Jerry

Ronja: Hehe. Men din var nog grymt kul för henne!

2008-12-30 @ 01:49:52
URL: http://tendency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback