Faran förhoppningsvis avblåst!

Det har varit otroligt stressigt dom senaste dagarna, bara tanken på att vi skulle vara utflyttade nu på fredag, 30e Nov, gav nästan psykiska problem. :-) Speciellt när endast köket var helt färdigt! Men jag råkade på mannen som blir nya ägaren till vår gamla lägenhet fr.o.m 1 Dec. Vi pratade lite och jag visade honom vår nya lägenhet, och han insåg att vi satt liiiiite i klistret. Så vi kom överens om att flytta fram "dead line" 9 dagar! Pust! Riktigt skönt, en tyngd föll från mina axlar (30kg Amstaffhund ungefär). Så nu hinner förhoppningsvis lägenheten bli tillräckligt klar innan dess.

Det har kommit upp lite mer tapeter. Och laminatgolv, naturlackad ek, har det lagts i 3 rum. Halltaket har dessutom målats om. Vi stressar vidare...


Laminatgolv i naturlackad ek från Quick Step, serien Classic och modell QST013 (20 års slitagegaranti)
image76

Halltaket målades i Alcros takfärg Kraft. Nu jävlar ska inte taket bli missfärgat igen!
image77

Utsikt från sovrummet kl 07.30 imorse. Såg ut som om det brann i horisonten... (såg läckrare ut i verkligheten än på denna bild).
image78

Kommentarer
Postat av: Åsa Karlsson

Va skönt att ni fick lite mer tid! Golvet var jätte snyggt!

2007-11-28 @ 15:48:53
Postat av: Jerry

Jävligt skönt. Men nu gäller det att försöka hålla ångan uppe ändå, så att man inte blir förslöad och det ändå blir kanonstressigt mot slutet. ;-)

2007-11-28 @ 18:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback