Bokhylla, som ny!

Tyckte att vår bokhylla Magiker från IKEA såg tråkig ut i björk, och tänkte först sälja den eftersom vi inte visste var den kunde passa in i nya lägenheten. Men vi kom på andra tankar. Eftersom vi frigjort plats i köket med ett klaffbord, så kunde den ställas där och agera förvaring för lite fint porslin och kokböcker. Men björk i ett svartvitt kök? Måla den i samma svart som köksluckorna!


Magiker från IKEA
image60

Kommentarer
Postat av: Åsa Karlsson

Men shit vilken skillnad :O

2007-11-16 @ 00:34:25
Postat av: Liw

Hej!

Jättesnyggt ni har målat om magiker bikhyllan, jag har funderat om det går att fixa till mina sängbord, också från ikea, sånna billiga som ska likna malm-serien. Men eftersom det är folie har jag tvekat. Men det är väl folie på magiker också? Vad använde ni för färg? Slipade ni ytan först?

2008-01-24 @ 21:02:04
URL: http://hilleshog.blogg.se
Postat av: Jerry

Liw: Japp, det är folie på Magiker-hyllan. Vi använde oss av en halvmatt, vattenbaserad svart färg från Alcro. Vi slipade inte först, utan gjorde ordentligt rent med målartvätt, och därefter vatten. Sedan rollade vi 3 ggr. Absolut bäst är nog att slipa först, så att färgen fastnar ordentligt. Du behöver INTE slipa mkt, utan bara slipa ytan lite lätt med ett fint sandpapper - så att ytan blir lite matt. Go for it! :-) (Såg inte kommentaren förren nu, därför dröjde svaret lite)

2008-01-29 @ 20:38:15
Postat av: Lotta

Vilken bra idé. Vi har också några delar ur den serien som jag har tröttnat på. Jag kanske skulle ta ett ryck och måla om dem. Er hylla såg inte alls så IKEIG ut efter målningen (inget fel på IKEA, men vissa av deras produkter skriker IKEA och Magiker är en sån tycker jag...)

Tack för tipset!

2008-10-30 @ 12:20:01
URL: http://glimmerfield.blogg.se/
Postat av: terez

Jättesnyggt, har även jag hemma lite möbler som jag trodde man inte kan måla, tydligen så går det väldigt bra ändå ;) haha roligt, måste ta en svängom till målbutiken nudå ;)

2010-02-25 @ 13:17:06
URL: http://terez-tt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback